Kivanlak.hu szexpartner kereső
Jelszó Jelszó emlékeztető

Szexpartner

A felhasználó törölte az adatlapját!

Szexpartner adatlap

Minden szexpartner ugyan azon adatlap szerkezetben jelenik meg, így megkönnyítve a szexpartner keresők tájékozódását. Az adatlapokon jelenik meg minden fontos információ, adat a férfi, nő és pár szexpartnerekről. Kezdjük a legelején. A bal felső sarokban van minden szexpartner beceneve kiírva, majd közvetlen mellette az online-offline státuszát jelző kis figura. Ha a figura zöld alapon van bepipálva, akkor értelem szerűen online a szexpartner, amennyiben piros alapon X-el van jelölve, akkor nincs belépve, vagyis offline. A becenévvel megegyező sorban tudod az adott szexpartnert kedvencnek jelölni, vagy ellenkező esetben letiltani az adatlapját. A feljelentés gomb megnyomásával közölheted azon véleményedet, ha a szexpartner adatlapja irányelvekbe ütközik, vagy csak valami gyanú felmerült vele kapcsolatban. A továbbiakban beszéljünk az adatlap jobb és bal oldaláról külön-külön.

A jobb oldal felső része a szexpartner főbb adatait jeleníti meg, ilyen például: nem, életkor, lakhely szerinti megye, város, valamint további külsőleges ismertetőjegyek. Alatta találod a szexpartner bemutatkozása részt, ahol saját szavaival jellemzi önmagát, és további információkat oszt meg magáról. Ha ezek az információk még nem elegek, a további adataim résznél olvashatók a kevésbé fontos, ámde mégis hasznos tudnivalók a szexpartner személyiségéről. Majd elérkezünk egy meglehetősen nagy izgalmat jelentő részhez, a jelöltem adataihoz. Ezek alapján megtudod, hogy az adott szexpartner szeretne e a te társaságodban időt eltölteni. A következő sor a vágyaim fotók, amiket azzal a céllal tölt fel minden szexpartner kereső, hogy szeretné ő is kipróbálni a fotókon látható szituációkat, eseményeket, amiket akár otthon, akár máshol még nem élt át. Valljuk meg, a szexpartner keresők nem csak szexet keresnek, hanem a tabuk nélküli, kötöttségtől mentes formációkat. Ha már tudjuk, hogy mit szeretne, akkor nézzük is meg közvetlen a fotóim résznél, hogy ki is szeretné mindezt. Itt tudod megnézni az összes szexpartner kereső publikus fotóját, valamint engedélyt tudsz kérni, az esetleges privát fotói megtekintéséhez. A publikus fotókra kattintva nagy méretben jelennek meg a szexpartner fotói, amiket lapozással nézhetsz tovább. A fotóim rész alatt találod, hogy van e szöveges, vagy videó chat szobája az adott szexpartnernek.
A chat szobák alatt már kezdődik is az interakciós rész a szexpartnerrel. Szöveges üzenetet tudsz küldeni az oldalon keresztül, vagy akár közvetlen SMS üzenet is küldhetsz számára. Majd a jobb oldal végén értékelheted a látottakat a szavazás segítségével. A leadott szavazatokat a kapcsolatok 2 menüpont alatt nyomon is tudod követni dátum szerint rendezve.

A bal oldali rész egyből a becenév alatt a szexpartner elsődleges fotójával, azaz profilképével kezdődik. Ide kattintva is egyből megjelennek a nagyméretű publikus fotók, amik természetesen tovább lapozhatók. A profilkép alatt néhány hasznos információ szerepel, mint hogy láttam, látott, kedvelem, kedvel, leveleztünk e már valaha információs rész. Ezen adatok alatt következik az interakció teljes tárháza. Amennyiben online a szexpartner kereső, abban az esetben szöveges, vagy videó chat-elni hívhatod. Amennyiben elfogadja bármely felkérés a meghívott szexpartner, egy felugró ablak jelzi számodra, ami után már csak egy kattintásra vagy a vágyaid beteljesüléséhez. Ha a szexpartner nincs belépve az oldalra, vagy nem akarsz egyszerre ajtóstul rohanni a házba, akkor levelet írhatsz vagy fotókat küldhetsz a szexpartner kereső számára. Amennyiben már kapcsolatban vagytok régebb óta, a levél küldése rész alatt elolvashatod a közös levelezéseteket üzenetváltásotokat. A szexpartner adatlap végéhez közeledve egy statisztika részen keresztül láthatsz néhány érdekes adatot a szexpartner kereső férfi, nő, pár oldal használatáról. Beleolvashatsz a szexpartner blogjába. Végül, ha nem előfizetője az oldalnak, meglepheted ajándék előfizetéssel, amiről a szexpartner írásos üzenetet kap a rendszertől a te adataid megjelölésével. Ezzel a szexpartner kereső adatlapjának végéhez értünk.
Nézelődj a szexpartner kereső korosztály, illetve szexpartner kereső megye alapján is. Kellemes időtöltést.
Szexpartner kereső főoldal